ABB Türkiye Resmi Partneri
background

Asenkron Motorlar ve Verimlilik Eğitimi Yayımlandı

5huyh6-asenkron-motor-ve-verimlilik-haber.jpg
Asenkron Motorlar ve Verimlilik Eğitimi Yayımlandı 01.11.2021

Asenkron motorlar ve verimlilik eğitimimizde; elektrik motorları kullanım alanları, verimlilik, yol verme, yıldız bağlantı, üçgen bağlantı, kayma (slip), debi kontrol yöntemleri ve daha birçok konu üzerinde detaylı bilgilendirmeler gerçekleştirdik. Eğitim ile ilgili detaylı bilgilere aşağıda yer alan youtube linki üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

ADS Mühendislik, 2000 yılında kurulmuş olup son derece deneyimli organizasyonu ve küresel markaların partnerliği ile ürün teknik servis ve satış, anahtar teslim çözümler ve mühendislik danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Kurulduğu tarihten bu yana müşterilerine çözüm odaklı yenilikçi fikirler kazandıran ADS Mühendislik, ülkemiz başta olmak üzere Avrupa, Asya ve Afrika’da endüstriyel elektrik ve otomasyon alanında 20 yılı aşkın tecrübesi ile sektöre değer katan yenilikçi bir firmadır.

Asenkron Motor Nedir?

İndüksiyon motor veya asenkron motor , rotordaki elektrik akımını üretmek için gerekli olan torku, duraç sargıların manyetik alanından elektromanyetik indüksiyon elde ederek üreten bir AC elekrik motordur. İndüksiyon motor bu nedenle genelde DC ve büyük senkron motorlarındaki gibi duraçtan rotora enerjinin tamamını ya da bir kısmını aktarmak için dış uyarım ya da öz uyarım yani mekanik komutasyon gerektirmez. İndüksiyon motor, bilezikli motor ve sincap kafes motor olmak üzere iki çeşit olabilir.

Hemen Teklif Al