ABB Türkiye Resmi Partneri
background

ABB Enstrüman Ürünleri Sipariş ve Teslimat Süreci Nasıl Gerçekleşiyor?

a5YkE6-enstruman-urunleri.jpg
ABB Enstrüman Ürünleri Sipariş ve Teslimat Süreci Nasıl Gerçekleşiyor? 15.01.2023

ABB Enstrüman Ürünleri Sipariş ve Teslimat Süreci Nasıl Gerçekleşiyor?

Bu yazımızda ABB enstrüman ürünleri, ürün seçimi ve tekliflendirme süreci ile ilgili aklınıza takılan soruları detaylı bir şekilde anlatıyor olacağız. 

1. Öncelikle müşteri kanalından bizlere bir talep geldiğinde eğer talep edilen ürün ABB marka bir ürün ise ürünün etiketini müşteriden talep ediyoruz.  İlgili etiket baz alınarak gerekli ürün seçimini bu şekilde tamamlıyoruz. Eğer mevcut ürün ABB markasına ait değilse ve bizden bir muadil ürün seçimi yapmamız bekleniyorsa veya proseslerine uygun sıfırdan bir ürün seçimi talep ediliyorsa müşterilerimizden proses bilgilerini talep ediyoruz.

Bu proses bilgiler şunlardır: Sıcaklık ve basınç bilgileri, hat çapı, akışkan bilgisi ve maksimum debi bilgileri, bu bilgileri aldıktan sonra konfigürasyon programımızda müşterimizin verdiği bilgilere uygun olarak bir ürün seçimi yapıyoruz.

2. Yaptığımız ürün seçimini müşterimizden gelen proses bilgileriyle birlikte ABB enstrüman kanalına iletiyoruz. Enstrüman ürün uzmanları tarafından "bu ürün seçimi bu prosese uygundur.” şeklinde bir bilgi geldiğinde müşterimize ilgili teklifimizi iletiyoruz. İlettiğimiz teklifte ürün seçimini yaptığı ürünün teknik detaylarını bulunduğu bir tablo yer almaktadır. İlgili tabloyu müşterimizin son teyidi gerçekleştirmesi amacıyla iletilmektedir. Teklif aşamasında en önemsediğimiz kısımlardan biri müşterimizden aldığımız teyittir.

3. Enstrüman ürünleri özel ürün (standart ürünler hariç) statüsünde yer almaktadır.  Enstrüman ürünleri müşterimizin talebine özel olarak üretildiğinden ve bu üretim süreci birkaç hafta sürdüğünden dolayı müşterimizden aldığımız uygundur bilgisi bizim en önemsediğimiz kısımdır. 

ABB enstrüman ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için web adresimizden bizleri ziyaret edebilir veya 444 237 4 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz. 

Hemen Teklif Al